Специалисти на „Термал инженеринг” посетиха световно търговско изложение за климатична и отоплителна техника и възобновяеми енергийни източници

13 Април 2023 г.

Специалисти на „Термал инженеринг” посетиха световно търговско изложение за климатична и отоплителна техника и 
възобновяеми енергийни източници
Управителят на „Термал инженеринг” инж. Тодор Андонов и експерти на фирмата посетиха световно търговско изложение за климатична и отоплителна техника и възобновяеми енергийни източници във Франкфурт на Майн 2023, Германия . 

Водещият международен търговски панаир отбелязва впечатляващо завръщане след четиригодишна пауза и надмина очакванията на 153 734 посетители от 154 страни, които се възползваха от възможността да разберат за статуквото и бъдещето на прехода към отоплението в строителния сектор и устойчивото водоснабдяване. 2025 изложители от 54 страни представиха в световния изложбен център най-новите  разработки на пазара за отопление, климатизация и интелигентни иновативни вентилационни системи и безконтактните фитинги, които придобиват все по-голямо значение след пандемията. Нови идеи за пестене на материали и ресурси в банята за модерен и устойчив дизайн, автоматизация на дома и сгради и иновативна инсталационна технология. Като важен компонент на енергийния преход, термопомпите и дървесината като източник на енергия бяха от особено значение. 

Специалистите на фирмата се запознаха с международната индустрия за санитарни, отоплителни и климатични технологии. Възползваха максимално от дните на панаира за интензивна работа с колеги и бизнес партньори. Получиха впечатления от първа ръка от какво се нуждае умният дом - новото поколение термопомпи и системи за енергиен мениджмънт, продукти за комфорт като пречистватели на въздух, инфрачервения отоплителни уреди, новите вентилатори за баня, представяната за първи път гама електрически бойлери с дизайн от стъкло, както и множество други продукти - всички готови за интелигентно свързване чрез приложение. 
« всички новини